Vintessia na výstave Agrokomplex Nitra – Obrazy pre každého

S radosťou vám prinášame novinky z našej účasti na výstave "Nábytok a Bývanie 2024"  v Agrokomplexe Nitra, kde sme mali možnosť prezentovať naše obrazy na dreve. Tento rok sme boli súčasťou sekcie zameranej na nábytok a dekorácie. Predstavili sme širokú škálu motívov, ktoré zdobia naše obrazy. Od mestských panorám cez portréty až po abstraktné umenie. Náš sortiment ponúka z každého niečo pre každého 😊.

Naším cieľom bolo ukázať, že umelecké diela môžu byť dostupné pre všetkých, bez obáv z vysokých cien, ktoré sú často spojené s umením. Naše obrazy, dostupné v rôznych cenových kategóriách obohacujú akýkoľvek priestor bez toho, aby ste sa museli obávať o vašu peňaženku. Mnohí návštevníci si tak mohli vybrať ideálny obraz, ktorý vyhovuje nielen ich vkusu ale aj rozpočtu.

Aj keď naše obrazy sú digitálne generované, predsa však za celým procesom stojí tím skúsených odborníkov zo Slovenska. Sme rodinná firma, ktorá sa zameriava na to, aby každý obraz bol nielen vizuálne atraktívny ale aj kvalitne vyrobený a tlačený priamo na Slovensku. Naše diela sa rýchlo stávajú obľúbenou súčasťou mnohých domácností, či už v obývacích miestnostiach, spálňach alebo kanceláriách.

Obrazy pre váš interiér

Práve prezerané produkty

Späť do obchodu